АКСИС КОМПЮТРИ - ВАРНА / Обновяване - подмяна на модули в компютри
Аксис Компютри - Варна - компютърен сервиз:
инсталиране, поддръжка и ремонт на лаптопи и компютри
Аксис Компютри - Варна - компютри монитори лаптопи поддръжка ремонт на компютри Варна Аксис Компютри - Варна - компютри монитори лаптопи поддръжка ремонт на компютри Варна
Компютърен сервиз - цениНаши клиентиАбонаментна поддръжкаКорпоративни клиентиПолезноЗа насКонтакти


Ремонт на лаптопи
Повреди в лаптопите Почистване на лаптоп Ремонт на адаптер Смяна на букса Смяна на дисплей Панти на лаптоп Смяна на твърд диск Смяна на RAM памет Клавиатура на лаптоп Драйвери за лаптопи
Ремонт на компютри и др.
Ремонт на компютри Ремонт на захранване Компютърна помощ Поддръжка Диагностика Ремонт на монитори Ремонт на телевизори Подмяна подсветка Ремонт на UPS Изграждане на мрежи
Възстановяване на данни
Изтрити файлове След преинсталиране След форматиране От твърди дискове От флашки и SD карти От RAID масиви Как да избегнем риска Признаци за загуба Нашите услуги Чести въпроси към нас
 
Обновяване - подмяна на модули в компютри

Ако компютърът Ви е бавен, или често забива, програмите му работят с грешки или нямате достатъчно място на диска, най-добрия начин за решаване на проблема е да потърсите компетентна помощ.

Обикновено за обновяване на личните компютри мислим, когато вече не сме доволни от техническите им възможности. Продължителността на експлоатация на един домашен компютър е около три-четири години, а за лаптопите и по-малко. Често компютърният ъпгрейд е принудителна мярка - при отказ на някои от неговите компоненти. Настолният компютър има голямо предимство пред лаптопа - много възможности за обновяване.

Памет

Паметта е най-простият и ефективен начин за подобряване работата на компютъра. Колкото по-голяма е паметта на компютъра, толкова повече данни може да обработва без да използва виртуалната памет. Непрекъснатият растеж на изискванията от софтуера към системната памет, води до нуждата от обновяване на същата. Цената на оперативната памет зависи от нейния размер и вид, като инсталирането на паметта е сравнително проста операция.

Твърди дискове

Следващият най-прост и ефективен начин за обновяване е осъвременяването на твърдия диск (HDD). Капацитет на твърдия диск трябва да се увеличава периодично, тъй като количеството данни които ние съхраняваме на него се разраства бързо. Ако на твърдия диск няма достатъчно място, просто трябва да се добави нов вътрешен или външен твърд диск.

Видеокарти

Много потребители не се нуждаят от подмяна на видеокарти, особено ако не са любители на триизмерни приложения, като игри примерно. Изискванията на новите игри към системата нарастват с бързи темпове, така че на геймърите се налага често да обновяват видеокартата на компютъра си.

Процесори и дънни платки

Ъпгрейдът на процесори и дънни платки е доста сложен процес, затова препоръчваме подмяната им да става от професионалисти.

Важно е да се знае, че всички компоненти на компютъра трябва да са съвместими. Ако се подменят някои компоненти, не трябва да се забравя и захранващия блок - неговата мощност трябва да бъде достатъчна за захранване на всички компютърни компоненти.

Подмяната на някои от частите в компютъра не е трудна - трудността се състои в избора на компоненти, тъй като техния асортимент е много голям. Ако един компонент е несъвместим с друг, може да има сериозни проблеми - системата започва да забива или престава да работи. Затова е препоръчително, при нужда да търсите услугите на специализиран компютърен сервиз.

подмяна на модули в компютри2005-2019 © Аксис Компютри - Варна - компютри лаптопи поддръжка компютърен сервиз ремонт
SEO оптимизация от web design hostvarna