АКСИС КОМПЮТРИ - ВАРНА / Програми в лаптоп
Аксис Компютри - Варна - компютърен сервиз:
инсталиране, поддръжка и ремонт на лаптопи и компютри
Аксис Компютри - Варна - компютри монитори лаптопи поддръжка ремонт на компютри Варна Аксис Компютри - Варна - компютри монитори лаптопи поддръжка ремонт на компютри Варна
Компютърен сервиз - цениНаши клиентиАбонаментна поддръжкаКорпоративни клиентиПолезноЗа насКонтакти


Ремонт на лаптопи
Повреди в лаптопите Почистване на лаптоп Ремонт на адаптер Смяна на букса Смяна на дисплей Панти на лаптоп Смяна на твърд диск Смяна на RAM памет Клавиатура на лаптоп Драйвери за лаптопи
Ремонт на компютри и др.
Ремонт на компютри Ремонт на захранване Компютърна помощ Поддръжка Диагностика Ремонт на монитори Ремонт на телевизори Подмяна подсветка Ремонт на UPS Изграждане на мрежи
Възстановяване на данни
Изтрити файлове След преинсталиране След форматиране От твърди дискове От флашки и SD карти От RAID масиви Как да избегнем риска Признаци за загуба Нашите услуги Чести въпроси към нас
 
Инсталиране и настройка на програми в лаптоп

Инсталирането на операционна система с наличните в нея програми в лаптоп, не е достатъчно за пълноценното му използване. Винаги се налага да се добави поне някоя от следните програми:

Microsoft Office
Инсталирането на Microsoft Office включва следните приложения: Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Access, FrontPage, Internet Explorer.

Архивиращи програми
Архиватори - това са програми за компресиране на данни. Повечето файлове в Интернет са архивирани и работата с тях без програма-архиватор е невъзможна.

Мултимедийни програми
За да се гледат филми и слуша музика са нужни мултимедийни програми. Инсталирането на медиа-кодеци позволява да се възпроизвеждат файлове от различни формати.

Настройка на системния регистър
В регистъра операционната система съхранява вашите предпочитания, настройки, инсталирани програми и дори дистанционно управление. В някои случаи при възникнали проблеми, както и за автоматизация и фина настройка на операционната система, е нужно ръчно редактиране на системния регистър.

Електронни речници
Понякога е много важно бързо да се намери максимално точен вариант на превода. За тази цел се използват електронните речници.

Инсталиране на драйвери
Инсталиране и настройка на софтуер, необходим за правилното функциониране на дадено устройство с операционната система.
Всяко устройство, което е свързано към компютъра (камера, принтер, ТВ тунер и др.) изисква да бъде инсталиран точно определен софтуер за да може да работи. Този софтуер се нарича драйвер. Драйверите се създават от производителя на устройството и се предоставят безплатно на потребителите. Ако не се инсталира точния драйвер устройството няма да работи, а в някои случаи дори е възможно некоректен драйвър да повреди някой от чиповете в устройството.

Програми за записи на CD
Програмното обезпечение за записи на CD дискове, позволява значително да се опрости записът и да се създаде правилен формат на диска.

Интернет програми
Програмите за работа с Интернет позволяват лесно сърфиране в Мрежата, увеличаване скоростта на зареждане на страниците, защита от спам, бързо сваляне на файлове, работа с електронна поща...

Когато по някакви причини не можете да инсталирате дадени програми в лаптоп, ние ще Ви помогнем.

Компютърен сервиз АКСИС - Варна инсталира и настройва необходимото програмно обезпечение за лаптоп.

програми в лаптоп2005-2019 © Аксис Компютри - Варна - компютри лаптопи поддръжка компютърен сервиз ремонт
SEO оптимизация от web design hostvarna