АКСИС КОМПЮТРИ - ВАРНА / Ремонт на компютри
Аксис Компютри - Варна - компютърен сервиз:
инсталиране, поддръжка и ремонт на лаптопи и компютри
Аксис Компютри - Варна - компютри монитори лаптопи поддръжка ремонт на компютри Варна Аксис Компютри - Варна - компютри монитори лаптопи поддръжка ремонт на компютри Варна
Компютърен сервиз - цениНаши клиентиАбонаментна поддръжкаКорпоративни клиентиПолезноЗа насКонтакти


Ремонт на лаптопи
Повреди в лаптопите Почистване на лаптоп Ремонт на адаптер Смяна на букса Смяна на дисплей Панти на лаптоп Смяна на твърд диск Смяна на RAM памет Клавиатура на лаптоп Драйвери за лаптопи
Ремонт на компютри и др.
Ремонт на компютри Ремонт на захранване Компютърна помощ Поддръжка Диагностика Ремонт на монитори Ремонт на телевизори Подмяна подсветка Ремонт на UPS Изграждане на мрежи
Възстановяване на данни
Изтрити файлове След преинсталиране След форматиране От твърди дискове От флашки и SD карти От RAID масиви Как да избегнем риска Признаци за загуба Нашите услуги Чести въпроси към нас
 
Ремонт на компютри

Ремонт на компютри е установяване на неизправни или некоректно работещи компоненти и замяната им с изправни.

Най-често изгаря захранващият блок, а по-рядко дънна платка, процесор или твърд диск. Обикновено в този случай компютърът просто не се стартира.

Не са рядко случаите когато захранващият блок, поради колебания в захранващото напрежение или просто от старост (изтекъл времеви ресурс), е причина за изгубване работоспособността на много от компонентите в компютъра.

Ако компютърът произволно се рестартира по време на работа, повредата може да бъде слабо, остаряло захранване или некачествено сглобяване. Рядко се случва рестартирането да е в резултат на неизправна памет или поради други причини.

В много случаи за грешките в компютъра, като правило, е виновна оперативната памет (RАМ) или неправилно инсталиране на софтуера, като в по-редки случаи проблемът за това може да се окаже видео карта, захранване или некачествено сглобяване.

За съжаление, при работа на компютър с операционна система Windows рано или късно се появават грешки, дори и операционната система да е инсталирана коректно. За отстраняване на тези грешки е достатъчно преинсталирането на Windows и правилно инсталиране на всички необходими драйвери. В този случай не е необходим ремонт, а просто настройка на компютъра.

Ако не можете самостоятелно да определите и отстраните възникналите проблеми в своя компютър, позвънете ни и донесете компютъра в нашия сервиз за ремонт на компютри.

В рамките на един ден (понякога повече), ние определяме неизправните модули и ги заменяме с нови (с подходящи гаранции), предварително съгласувайки с клиента разходите за тази поправка. По принцип, може да се комбинира ремонт на компютри с обновяване на същите.

Ремонт на компютри2005-2019 © Аксис Компютри - Варна - компютри лаптопи поддръжка компютърен сервиз ремонт
SEO оптимизация от web design hostvarna