АКСИС КОМПЮТРИ - ВАРНА / Подмяна дисплей на лаптоп
Аксис Компютри - Варна - компютърен сервиз:
инсталиране, поддръжка и ремонт на лаптопи и компютри
Аксис Компютри - Варна - компютри монитори лаптопи поддръжка ремонт на компютри Варна Аксис Компютри - Варна - компютри монитори лаптопи поддръжка ремонт на компютри Варна
Компютърен сервиз - цениНаши клиентиАбонаментна поддръжкаКорпоративни клиентиПолезноЗа насКонтакти


Ремонт на лаптопи
Повреди в лаптопите Почистване на лаптоп Ремонт на адаптер Смяна на букса Смяна на дисплей Панти на лаптоп Смяна на твърд диск Смяна на RAM памет Клавиатура на лаптоп Драйвери за лаптопи
Ремонт на компютри и др.
Ремонт на компютри Ремонт на захранване Компютърна помощ Поддръжка Диагностика Ремонт на монитори Ремонт на телевизори Подмяна подсветка Ремонт на UPS Изграждане на мрежи
Възстановяване на данни
Изтрити файлове След преинсталиране След форматиране От твърди дискове От флашки и SD карти От RAID масиви Как да избегнем риска Признаци за загуба Нашите услуги Чести въпроси към нас
 
Подмяна дисплей на лаптоп

Матрицата на лаптопа е специален екран състоящ се от течни кристали. Подмяна на повреден дисплей на лаптоп се налага при механични повреди на матрицата. В много от случаите повреда на матрицата се причинява от механични деформации или поради невнимателна работа с лаптопа. Често хората забравят на клавиатурата някакъв предмет и опитайки да затворят лаптопа, като резултат той се оказва с повреден дисплей. Ако това се случи, трябва незабавно да се извърши смяна на дисплей на лаптопа, тъй като матриците не подлежат на ремонт.

Преди се смяташе, че подмяна на дисплей е невъзможна и повечето хора при повреден дисплей, си купуваха нов лаптоп. Подобен ремонт в момента е реалност - може просто да се извърши смяна на повреден дисплей на лаптопа.

Подмяна дисплей на лаптоп може да се извърши само в специализирани центрове за обслужване на лаптопи. Компютърен сервиз Аксис-Варна без проблеми подменя повреден екран на лаптоп, с качествена матрица.

Характерни неизправности на матрицата, изискващи подмяна на дисплей:
1. Ако матрицата е повредена, по повърхността и се виждат пукнатини и черни петна от потичането на течните кристали, приличащи на петна от разлято мастило.
2. При включен лаптоп изображението е частично - липсва или е черно-бяло в повредените зони.
3. На екрана се виждат статични вертикални ивици с различни цветове. Всички тези неизправности могат да се отстранят единствено чрез подмяна на матрицата.

Препоръки

За пренасяне на лаптопа използвайте чанта с твърди стени, за да се защити екрана на лаптопа от случайни удари.

При отваряне на лаптоп, хващайте капака с две ръце в краищата му или с една по средата - по този начин екранът не получава претоварване, което нарушава целостта на слоевете и контактите на матрицата.

Подмяна дисплей2005-2019 © Аксис Компютри - Варна - компютри лаптопи поддръжка компютърен сервиз ремонт
SEO оптимизация от web design hostvarna