АКСИС КОМПЮТРИ - ВАРНА / Подмяна оперативна памет на лаптоп
Аксис Компютри - Варна - компютърен сервиз:
инсталиране, поддръжка и ремонт на лаптопи и компютри
Аксис Компютри - Варна - компютри монитори лаптопи поддръжка ремонт на компютри Варна Аксис Компютри - Варна - компютри монитори лаптопи поддръжка ремонт на компютри Варна
Компютърен сервиз - цениНаши клиентиАбонаментна поддръжкаКорпоративни клиентиПолезноЗа насКонтакти


Ремонт на лаптопи
Повреди в лаптопите Почистване на лаптоп Ремонт на адаптер Смяна на букса Смяна на дисплей Панти на лаптоп Смяна на твърд диск Смяна на RAM памет Клавиатура на лаптоп Драйвери за лаптопи
Ремонт на компютри и др.
Ремонт на компютри Ремонт на захранване Компютърна помощ Поддръжка Диагностика Ремонт на монитори Ремонт на телевизори Подмяна подсветка Ремонт на UPS Изграждане на мрежи
Възстановяване на данни
Изтрити файлове След преинсталиране След форматиране От твърди дискове От флашки и SD карти От RAID масиви Как да избегнем риска Признаци за загуба Нашите услуги Чести въпроси към нас
 
Подмяна на оперативна памет на лаптоп

Оперативна памет, рам на лаптоп - това е основна съставна част на всички лаптопи. Често оперативната памет не е достатъчна за изпълняване на сложни задачи и по тази причина много притежатели на лаптопи искат да увеличат размера рам на лаптопа си, но това не е толкова просто както при обикновените компютри. При подмяна на оперативна памет на лаптоп е нужно инсталиране на нови модули на мястото на старите.
Тази подмяна се налага в няколко случая:
- Инсталираната памет не е достатъчна за нормална работа, а възможност за увеличаване на паметта чрез инсталиране на допълнителни модули няма.
- Инсталираните модули памет са увредени, което не е трудно да се установи с помощта на специализирани програми, които извършват тест при пълно натоварване на рам на лаптопа.
- Инсталираните модули памет са остарели и не позволяват достигане пълния потенциал на останалите компоненти на преносимия компютър, във връзка с което е необходимо да се замени оперативната памет с модули от нов вид.

Смяна на оперативна памет е добре да се извършва в специализираните компютърни сервизи поради сложността на процеса. При самостоятелен опит за смяна на оперативна памет на лаптоп, има голяма вероятност да повредите компютъра си.

Компютърен сервиз Аксис - Варна тества оперативна памет на лаптоп безплатно и предлага оптимален вариант за подмяна.

Увеличената оперативна памет на лаптопа помага за:
- Бързо изпълнение на задачи като архивиране, сваляне на файлове с високоскоростен интернет
- Повишена производителност при компютърните игри
- Подобряване работата при използване на няколко програми едновременно
- Подобряване общата производителност на операционната система

Смяна на оперативна памет за лаптоп несъвместима с конкретния модел, може да доведе до сериозни повреди в лаптопа и изгаряне на слота.

Много важно е при подмяна на RАМ, да се подбере оперативна памет за лаптоп сто процента подходяща за дадения модел.

В някои модели има възможност да се инсталират два модула RAM на лаптопа, което повишава производителността му. Понякога слотовете за оперативна памет са разположени един над друг.

Смяна на оперативна памет2005-2019 © Аксис Компютри - Варна - компютри лаптопи поддръжка компютърен сервиз ремонт
SEO оптимизация от web design hostvarna