АКСИС КОМПЮТРИ - ВАРНА / Инсталиране на защита от вируси
Аксис Компютри - Варна - компютърен сервиз:
инсталиране, поддръжка и ремонт на лаптопи и компютри
Аксис Компютри - Варна - компютри монитори лаптопи поддръжка ремонт на компютри Варна Аксис Компютри - Варна - компютри монитори лаптопи поддръжка ремонт на компютри Варна
Компютърен сервиз - цениНаши клиентиАбонаментна поддръжкаКорпоративни клиентиПолезноЗа насКонтакти


Ремонт на лаптопи
Повреди в лаптопите Почистване на лаптоп Ремонт на адаптер Смяна на букса Смяна на дисплей Панти на лаптоп Смяна на твърд диск Смяна на RAM памет Клавиатура на лаптоп Драйвери за лаптопи
Ремонт на компютри и др.
Ремонт на компютри Ремонт на захранване Компютърна помощ Поддръжка Диагностика Ремонт на монитори Ремонт на телевизори Подмяна подсветка Ремонт на UPS Изграждане на мрежи
Възстановяване на данни
Изтрити файлове След преинсталиране След форматиране От твърди дискове От флашки и SD карти От RAID масиви Как да избегнем риска Признаци за загуба Нашите услуги Чести въпроси към нас
 
Инсталиране на защита от вируси

Компютърен сервиз АКСИС - Варна предоставя пълна гама от услуги за откриване и премахване на зловреден код, както и инсталиране на защита от вируси.

Извършваме:
- тестване на компютъра за вграден зловреден софтуер
- бързо намиране, неутрализация и отстраняване на зловреден софтуер, кодове и вируси
- пълно съхраняване на всички данни на компютъра
- осигуряване на защита срещу изтичане на конфиденциална информация

Инсталиране на защита от вируси

Чрез инсталиране на защита от вируси се предотвратява проникването на вируси, троянски коне и програми със зловреден код които нанасят щети на компютъра и записаната на него информация.

Съществуват хиляди компютърни вируси от различни видове които могат да повредят файлове на вашия компютър, както и да разрушат операционната система или откраднат пароли. Един компютър може да се зарази не само включвайки се към Интернет, но и чрез всички носители - флопи дискове, CD-та, флаш памети, цифрови камери и MP3 плейъри.

При инсталиране на защита от вируси въпросът е коя програма да се избере и как правилно да се инсталира и конфигурира. Има както платени така и безплатни програми и дори онлайн версии на най-популярните от тях. Чрез тях, без да се инсталира програма, може да се провери подозрителен файл в паметта на компютъра или страница в мрежата на Интернет.

Най-разпространената грешка сред неопитните потребители е да инсталират антивирусна програма на компютър където вече има инсталирана друга антивирусна програма. Това не трябва да се прави, защото между програмите възниква конфликт. Всички програми и дори самият компютър започват да работят нестабилно. Понякога като резултат на този конфликт се налага преинсталиране на системата.

При инсталиране на антивирусна програма, както при инсталирането на всеки друг софтуер, се започва с проверка дали на компютъра има инсталирана подобна програма. Някои програми при инсталиране сами откриват дали има инсталирани други антивирусни програми и предупреждават за нуждата от тяхното деинсталиране.

След инсталацията е нужно рестартиране на компютъра, настройка на програмата и проверка на системата за наличието на вируси.

инсталиране на защита от вируси2005-2019 © Аксис Компютри - Варна - компютри лаптопи поддръжка компютърен сервиз ремонт
SEO оптимизация от web design hostvarna